Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
Назва: | Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи |
Інші назви: | Исследование структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной Research of structurally-mechanical indicators of the cheese product soft with use of the flour corn |
Автори: | Перцевой, Ф. В. Рубіна, В. В. Обозна, М. В. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В., Рубіна В. В., Обозна М. В. Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 223-229. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Визначено тa проаналізовано вплив борошна кукурудзи на зміну структурно-механічних показників продукту. В статье исследован один из важнейших направлений работы по определению структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной. Определено и проанализировано влияние муки кукурузной на изменение структурно-механических показателей продукта. In article one of the major directions of work by definition of structurally-mechanical indicators of a cheese product soft with use of a flour corn is investigated. Influence of a flour corn on change of structurally-mechanical indicators of a product is defined and analysed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_31.pdf | 263.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.