Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
Назва: Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи
Інші назви: Исследование структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной
Research of structurally-mechanical indicators of the cheese product soft with use of the flour corn
Автори: Перцевой, Ф. В.
Рубіна, В. В.
Обозна, М. В.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В., Рубіна В. В., Обозна М. В. Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 223-229.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Визначено тa проаналізовано вплив борошна кукурудзи на зміну структурно-механічних показників продукту.
В статье исследован один из важнейших направлений работы по определению структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной. Определено и проанализировано влияние муки кукурузной на изменение структурно-механических показателей продукта.
In article one of the major directions of work by definition of structurally-mechanical indicators of a cheese product soft with use of a flour corn is investigated. Influence of a flour corn on change of structurally-mechanical indicators of a product is defined and analysed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
ISBN: 5-7987-01 76-X
Розташовується у зібраннях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_88_2009_31.pdf263.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.