Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968
Название: Вступ до спеціальності
Авторы: Скворчевська, Є. Л.
Ключевые слова: професійна діяльність;учитель;компетентність;особистість;структурі діяльності;інтерактивний аспект;комунікація
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Вступ до спеціальності: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 015 «Професійна освіта» (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології), денної та заочної форми навчання; упоряд. Є.Л. Скворчевська. Харків: ДБТУ, 2022. 124 с.
Краткий осмотр (реферат): В лекціях розглядаються загальне уявлення про педагогіку як науку. Професійна діяльність і особистість педагога. Стилі педагогічної діяльності. Учитель як суб’єкт педагогічної діяльності. Лекції призначені для студентів, що навчаються за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vstup_1_PO LK.pdf1.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.