Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скворчевська, Є. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T08:34:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T08:34:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Вступ до спеціальності: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 015 «Професійна освіта» (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології), денної та заочної форми навчання; упоряд. Є.Л. Скворчевська. Харків: ДБТУ, 2022. 124 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968 | - |
dc.description.abstract | В лекціях розглядаються загальне уявлення про педагогіку як науку. Професійна діяльність і особистість педагога. Стилі педагогічної діяльності. Учитель як суб’єкт педагогічної діяльності. Лекції призначені для студентів, що навчаються за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | професійна діяльність | uk_UA |
dc.subject | учитель | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.subject | особистість | uk_UA |
dc.subject | структурі діяльності | uk_UA |
dc.subject | інтерактивний аспект | uk_UA |
dc.subject | комунікація | uk_UA |
dc.title | Вступ до спеціальності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vstup_1_PO LK.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.