Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкворчевська, Є. Л.-
dc.date.accessioned2022-08-16T08:34:13Z-
dc.date.available2022-08-16T08:34:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВступ до спеціальності: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 015 «Професійна освіта» (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології), денної та заочної форми навчання; упоряд. Є.Л. Скворчевська. Харків: ДБТУ, 2022. 124 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968-
dc.description.abstractВ лекціях розглядаються загальне уявлення про педагогіку як науку. Професійна діяльність і особистість педагога. Стилі педагогічної діяльності. Учитель як суб’єкт педагогічної діяльності. Лекції призначені для студентів, що навчаються за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectпрофесійна діяльністьuk_UA
dc.subjectучительuk_UA
dc.subjectкомпетентністьuk_UA
dc.subjectособистістьuk_UA
dc.subjectструктурі діяльностіuk_UA
dc.subjectінтерактивний аспектuk_UA
dc.subjectкомунікаціяuk_UA
dc.titleВступ до спеціальностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vstup_1_PO LK.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.