Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49668
Назва: Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника
Інші назви: Исследование содержания сухих веществ в экстракте при водно-тепловой обработке ядра подсолнечника
Research of the maintenance of solids in the extract at vodno-thermal processing of the kernel of sunflower
Автори: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Гурський, П. В.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Гурський П. В. Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 210-216.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено вміст сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці цілого ядра соняшника при різних параметрах. Проаналізовано органолептичні показники отриманих зразків подрібненого соняшникового ядра.
В статье исследовано содержание сухих веществ в экстракте при водно-тепловой обработке цельного ядра подсолнечника при различных параметрах. Проанализированы органолептические показатели полученных образцов измельченного ядра подсолнечника.
In article the maintenance of solids in an extract is investigated at vodno-thermal processing of an integral kernel of sunflower at various parametres. Are analysed indicators of the received samples of the crushed kernel of sunflower.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49668
ISBN: 5-7987-01 76-X
Розташовується у зібраннях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_88_2009_29.pdf251.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.