Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49668
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2024-03-26T14:24:05Z-
dc.date.available2024-03-26T14:24:05Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Гурський П. В. Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 210-216.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49668-
dc.description.abstractУ статті досліджено вміст сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці цілого ядра соняшника при різних параметрах. Проаналізовано органолептичні показники отриманих зразків подрібненого соняшникового ядра.uk_UA
dc.description.abstractВ статье исследовано содержание сухих веществ в экстракте при водно-тепловой обработке цельного ядра подсолнечника при различных параметрах. Проанализированы органолептические показатели полученных образцов измельченного ядра подсолнечника.uk_UA
dc.description.abstractIn article the maintenance of solids in an extract is investigated at vodno-thermal processing of an integral kernel of sunflower at various parametres. Are analysed indicators of the received samples of the crushed kernel of sunflower.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleДослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшникаuk_UA
dc.title.alternativeИсследование содержания сухих веществ в экстракте при водно-тепловой обработке ядра подсолнечникаuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the maintenance of solids in the extract at vodno-thermal processing of the kernel of sunfloweruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_29.pdf251.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.