Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49639
Назва: | Сушка пивной дробины в аэровиброкипящем слое |
Інші назви: | Сушка пивної дробини в аеровіброкип'ячному шарі Drying of the beer pellet in the layer |
Автори: | Сукманов, В. А. Левит, И. Б. Гура, А. В. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Сукманов В. А., Левит И. Б., Гура А. В. Сушка пивной дробины в аэровиброкипящем слое. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 160-167. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Короткий огляд (реферат): | Экспериментально исследована кинетика сушки дробины во взвешенном слое и получены кривые: изменения влагосодержания и температуры пивной дробины в процессе сушки при варьировании температуры сушильного агента; изменения влагосодержания и температуры пивной дробины в процессе сушки при варьировании нагрузки (высоты шара); изменения влагосодержания температуры пивной дробины в процессе сушки при варьировании скорости сушильного агента; изменения влагосодержания и температуры пивной дробины в процессе сушки при варьировании параметров вибрации решета; скорости сушки пивной дробины. Получена обобщающая кривая сушки пивной дробины при разных режимах процесса. Показана постоянность произведения скорости и времени сушки Ντ, что упрощает расчеты смены влагосодержания в определенные периоды тепловой обработки продукта. Експериментально досліджена кінетика сушки дробини в зваженому шарі й отримані криві: зміни вологовмісту і температури пивної дробини в процесі сушки при варіюванні температури сушильного агента: зміни вологовмісту температури пивної дробини в процесі сушки при варіюванні навантаження (висоти шару): зміни вологовмісту і температури пивної дробини в процесі сушки при варіюванні швидкості сушильного агента; зміни вологовмісту і температури пивної дробини в процесі сушки при варіюванні параметрів вібрації решета; швидкості сушки пивної дробини. Отримана узагальнена крива сушки пивної дробини при різних режимах процесу. Показана постійність добутку швидкості і часу сушки Ντ, що спрощує розрахунки зміни вологовмісту в певні періоди теплової обробки продукту The behaviour of pellet particles in a weighed layer has been experimentally investigated; there have been obtained pseudo-fluidization curves for beer pellet at different product thickness, kinetics of pellet drying in a weighed layer and dependences of moisture content changes. and beer pellet temperatures in the course of drying under variable temperature range of a drying agent, layer thickness, drying agent velocity, sieve vibration parametres, speed of beer pellet drying. There has been received a generalized curve of beer pellet drying under various process conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49639 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_22.pdf | 377.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.