Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49634
Название: Моделювання процесу вакуумного фільтрування дріжджової суспензії
Другие названия: Моделирование процесса вакуумной фильтрации дрожжевой суспензии
Modelling of process of the vacuum filtration of barmy suspension
Авторы: Поперечний, А. М.
Павлов, В. І.
Дата публикации: 2009
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Поперечний А. М., Павлов В. І. Моделювання процесу вакуумного фільтрування дріжджової суспензії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 115-123.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано математичну модель процесу фільтрування на стрічкових вакуум-фільтрах щодо швидкості формування осаду. Наведений опис експериментальної установки для досліджень вакуумного фільтрування суспензій.
Предложено математическую модель процесса фильтрования ленточных вакуум-фильтрах относительно скорости на формирования осадка. Приведено описание экспериментальной установки для исследований вакуумного фильтрования суспензий.
It is offered mathematical model of process of filtering on tape vacuum-filters concerning speed of formation of a deposit. The description of experimental installation for researches of vacuum filtering of suspensions is resulted.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49634
ISBN: 5-7987-01 76-X
Располагается в коллекциях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_88_2009_17.pdf342.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.