Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49634
Название: | Моделювання процесу вакуумного фільтрування дріжджової суспензії |
Другие названия: | Моделирование процесса вакуумной фильтрации дрожжевой суспензии Modelling of process of the vacuum filtration of barmy suspension |
Авторы: | Поперечний, А. М. Павлов, В. І. |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Поперечний А. М., Павлов В. І. Моделювання процесу вакуумного фільтрування дріжджової суспензії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 115-123. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано математичну модель процесу фільтрування на стрічкових вакуум-фільтрах щодо швидкості формування осаду. Наведений опис експериментальної установки для досліджень вакуумного фільтрування суспензій. Предложено математическую модель процесса фильтрования ленточных вакуум-фильтрах относительно скорости на формирования осадка. Приведено описание экспериментальной установки для исследований вакуумного фильтрования суспензий. It is offered mathematical model of process of filtering on tape vacuum-filters concerning speed of formation of a deposit. The description of experimental installation for researches of vacuum filtering of suspensions is resulted. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49634 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Располагается в коллекциях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_17.pdf | 342.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.