Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49634
Title: Моделювання процесу вакуумного фільтрування дріжджової суспензії
Other Titles: Моделирование процесса вакуумной фильтрации дрожжевой суспензии
Modelling of process of the vacuum filtration of barmy suspension
Authors: Поперечний, А. М.
Павлов, В. І.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Поперечний А. М., Павлов В. І. Моделювання процесу вакуумного фільтрування дріжджової суспензії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 115-123.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: Запропоновано математичну модель процесу фільтрування на стрічкових вакуум-фільтрах щодо швидкості формування осаду. Наведений опис експериментальної установки для досліджень вакуумного фільтрування суспензій.
Предложено математическую модель процесса фильтрования ленточных вакуум-фильтрах относительно скорости на формирования осадка. Приведено описание экспериментальной установки для исследований вакуумного фильтрования суспензий.
It is offered mathematical model of process of filtering on tape vacuum-filters concerning speed of formation of a deposit. The description of experimental installation for researches of vacuum filtering of suspensions is resulted.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49634
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_17.pdf342.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.