Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49627
Title: | Экспериментальное исследование вибровязкости зерновой смеси кукурузы |
Other Titles: | Експериментальне дослідження вібров'язкості зернової суміші кукурудзи Experimental research of vibro-viscidity of grain mixture of corn |
Authors: | Абдуева, Ф. М. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Абдуева Ф. М. Экспериментальное исследование вибровязкости зерновой смеси кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 96-103. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Abstract: | В статье методом тензометрирования экспериментально определены значения вибровязкости зерновой смеси кукурузы при сепарировании на разработанных решетах. Установлены зависимости вибровязкости от толщины слоя, физико-механических свойств смеси, загрузки и режима работы решета. У статті методом тензометрування експериментально визначені значення вібров'язкості зернової суміші кукурудзи при сепаруванні на розроблених решетах. Встановлені залежності вібров'язкості від товщини шару, фізико-механічних властивостей суміші, завантаження і режиму роботи решета. In the article by the method of tenzometration experimentally defined values of vibro-viscidity of grain mixture of corn during separation on the developed sieves. Established depending of vibro- viscidity on the thickness of the layer, physical and mechanical properties of the mixture, loading and mode of sieve |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49627 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_14.pdf | 398.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.