Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49627
Title: Экспериментальное исследование вибровязкости зерновой смеси кукурузы
Other Titles: Експериментальне дослідження вібров'язкості зернової суміші кукурудзи
Experimental research of vibro-viscidity of grain mixture of corn
Authors: Абдуева, Ф. М.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Абдуева Ф. М. Экспериментальное исследование вибровязкости зерновой смеси кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 96-103.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: В статье методом тензометрирования экспериментально определены значения вибровязкости зерновой смеси кукурузы при сепарировании на разработанных решетах. Установлены зависимости вибровязкости от толщины слоя, физико-механических свойств смеси, загрузки и режима работы решета.
У статті методом тензометрування експериментально визначені значення вібров'язкості зернової суміші кукурудзи при сепаруванні на розроблених решетах. Встановлені залежності вібров'язкості від товщини шару, фізико-механічних властивостей суміші, завантаження і режиму роботи решета.
In the article by the method of tenzometration experimentally defined values of vibro-viscidity of grain mixture of corn during separation on the developed sieves. Established depending of vibro- viscidity on the thickness of the layer, physical and mechanical properties of the mixture, loading and mode of sieve
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49627
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_14.pdf398.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.