Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49627
Назва: Экспериментальное исследование вибровязкости зерновой смеси кукурузы
Інші назви: Експериментальне дослідження вібров'язкості зернової суміші кукурудзи
Experimental research of vibro-viscidity of grain mixture of corn
Автори: Абдуева, Ф. М.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Абдуева Ф. М. Экспериментальное исследование вибровязкости зерновой смеси кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 96-103.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Короткий огляд (реферат): В статье методом тензометрирования экспериментально определены значения вибровязкости зерновой смеси кукурузы при сепарировании на разработанных решетах. Установлены зависимости вибровязкости от толщины слоя, физико-механических свойств смеси, загрузки и режима работы решета.
У статті методом тензометрування експериментально визначені значення вібров'язкості зернової суміші кукурудзи при сепаруванні на розроблених решетах. Встановлені залежності вібров'язкості від товщини шару, фізико-механічних властивостей суміші, завантаження і режиму роботи решета.
In the article by the method of tenzometration experimentally defined values of vibro-viscidity of grain mixture of corn during separation on the developed sieves. Established depending of vibro- viscidity on the thickness of the layer, physical and mechanical properties of the mixture, loading and mode of sieve
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49627
ISBN: 5-7987-01 76-X
Розташовується у зібраннях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_88_2009_14.pdf398.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.