Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49524
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТатар, Л. В.-
dc.contributor.authorПриходько, Олександр Юрійович-
dc.date.accessioned2024-03-25T09:09:14Z-
dc.date.available2024-03-25T09:09:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПриходько О. Ю. Стратегія підвищення культури та якості обслуговування споживачів у готельному підприємстві (на прикладі готелю «Південний Двір»): кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Л. В. Татар; Харків: ДБТУ, 2023. 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49524-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто проблеми туризму в Україні та роль якості обслуговування у зростанні ринку закладів готельного бізнесу. Визначено недоліки у роботі готелю за методом Маркетинг-мікс7Р. Проведено SWOT аналіз готельного підприємства. Визначено коефіцієнти вагомості показників якості обслуговування готельного підприємства. Виділено три основні мети, досягнення яких сприятиме удосконаленню якості обслуговування готелю. Визначено пункти дерева цілей, що призведе до позитивного розвитку готелю та удосконалення якості обслуговування. Розроблено локальні стратегічні рішення з використанням сильних та слабких сторін готелю. Обґрунтовано доцільність створення навчально-програмної документації та процесу професійного навчання працівників готелю. Розроблено стратегічні заходи щодо підвищення культури та якості послуг готелю.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers the problems of tourism in Ukraine and the role of service quality in the growth of the hotel market. The shortcomings in the work of the hotel by the method of Marketing-mix7P are identified. A SWOT-analysis of the hotel enterprise has been carried out. The weighting coefficients of the quality of service indicators of a hotel enterprise are determined. Three main goals have been allocated, the achievement of which will contribute to improving the quality of hotel service. The points of the goal tree are determined, which will lead to positive development of the hotel and improvement of the quality of service. Local strategic solutions are developed using the strengths and weaknesses of the hotel. The expediency of creating educational and programme documentation and the process of professional training of hotel employees is substantiated. Strategic measures to improve the culture and quality of hotel services have been developed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.subjectмаркетинг-міксuk_UA
dc.subjectSWOT-analysisuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectmarketing mixuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleСтратегія підвищення культури та якості обслуговування споживачів у готельному підприємстві (на прикладі готелю «Південний Двір»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_241-22m-01_Prikhod_ko_O_YU.pdf
  Restricted Access
4.42 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.