Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49463
Назва: | Організація та вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу |
Інші назви: | Organization and improvement of the provision of additional services in an innovative-type hotel enterprise |
Автори: | Воронцов, Руслан Владиславович |
Науковий керівник : | Сподар, К. В. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | послуги;готельна сфера;готель інноваційного типу |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Воронцов Р. В. Організація та вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. К. В. Сподар; Харків; ДБТУ. 2023. 77 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми кваліфікаційної роботи. Актуальність даного дослідження сформована швидким розвитком галузі готельно-ресторанного господарства, необхідністю впровадження новітніх технологій організації надання додаткових послуг, адже саме вони сприяють підвищенню економічної складової діяльності закладу готельного бізнесу та максимальному задоволенню потреб відвідувачів. Правильно розроблена система надання додаткових послуг має вагомий вплив на формування позитивного враження гостей готелю. З кожним роком сфера надання послуг є все більш значущою для розвитку країни та її економіки, адже вона надає велику кількість робочих місць, робить великі відшкодування до бюджету країни. Формування єдиної системи надання готельних послуг, успішна взаємодія всіх внутрішніх підрозділів, є вагомою конкурентною перевагою закладів готельного господарства. Ринок закладів готельного бізнесу є висококонкурентним і тому кожен готель кожного дня прагне збільшити свої конкурентні переваги за рахунок впровадження інноваційних технологій, новітніх технічних розробок та надання високоякісних додаткових послуг. Метою роботи є організація та вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу «Галактика». Завданням дослідження є: 1. Вивчити теоретичні засади сучасного ринку послуг в системі готельного сервісу; 2. Дослідити види та структуру додаткових послуг готелів; 3. Визначити теоретичні аспекти формування структури додаткових послуг закладів готельного бізнесу різного рівня комфорту; 4. Надати характеристику готелю «Галактика»; 5. Провести аналіз структури додаткових послуг досліджуваного готелю та визначити їх ефективність; 6. Визначити недоліки надання додаткових послуг в готелі «Галактика»; 7. Надати рекомендації щодо удосконалення процесу надання додаткових послуг готелю «Галактика» та надати обґрунтування їх економічної ефективності. Об'єктом дослідження є готель «Галактика». Предметом роботи є технологія організації надання додаткових послуг в готелі «Галактика». Теоретична значимість дослідження полягає в отриманні інформації щодо важливості додаткових послуг та вдосконалення системи їх надання. Практична значимість дослідження полягає в розробці практичних рекомендацій щодо шляхів удосконалення існуючих та впровадження нових інноваційних додаткових послуг в готелі «Галактика». Методи дослідження: аналіз і узагальнення наукової літератури по темі дослідження, порівняння, анкетування, опитування, аналіз документів, пов'язаних з діяльністю підприємства та надання додаткових послуг. Апробація. Сподар К.В. Дослідження актуальності вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу / К.В. Сподар, Р.В. Воронцов // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – С. 75 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49463 |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241-22m-01_Vorontsov_R_V.pdf Restricted Access | 3.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.