Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49330
Назва: Інноваційні технології в кормовиробництві: навч. посібник
Автори: Огурцов, Євген Миколайович
Міхєєв, Валентин Григорович
Петров, Вадим Миколайович
Станкевич, Сергій Володимирович
Кабанець, Віталій Вікторович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Житомир: Видавництво «Рута»
Бібліографічний опис: Огурцов Є. М., Міхєєв В. Г., Петров В. М., Станкевич С. В., Кабанець В. В. Інноваційні технології в кормовиробництві: навч. посіб. Житомир: Видавництво «Рута», 2024. 572 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні основи планування та організації виробництва кормів у сільськогосподарських підприємствах. Проаналізовано типи і норми годівлі тварин і птиці. Опрацьовано управління заготівлею, транспортуванням і зберіганням кормів. Проаналізовано проблеми інтенсифікації кормовиробництва. Викладено дані з біології та екології багаторічних трав, наведено характеристику основних типів сіножатей і пасовищ, їх класифікацію та розподіл за природними зонами України. Запропоновано характеристику основних видів багаторічних, злакових, бобових, осокових трав, різнотрав’я, а також шкідливих і отруйних рослин. Висвітлено питання створення і раціонального використання пасовищ та сіножатей. Представлено інноваційні технології виробництва, заготівлі, зберігання та оцінки кормів. Приділено увагу насінництву кормових рослин. Обґрунтовано природоохоронну та ресурсоощадну роль лучного кормовиробництва. Призначено для здобувачів аграрних закладів вищої освіти ІІ– IV рівнів акредитації за спеціальністю 201 «Агрономія», а також спеціалістів сільського господарства, фермерів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49330
ISBN: 978-617-581-614-1
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_tekhnolohiyi_kormovyrobnytstvi_24.pdf18.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.