Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49172
Назва: Ефективності виробництва яловичини при реконструкції тваринницьких комплексів
Інші назви: Эффективность производства говядины при реконструкции животноводческих комплексов
Efficiency of beef production applying cattle complex reconstruction
Автори: Глєбова, Ю. С.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Глібова Ю. С. Ефективності виробництва яловичини при реконструкції тваринницьких комплексів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуті пропозиції по реконструкції тваринницьких комплексів по вирощуванню молодняку великої рогатої худоби. Наведені розрахунки по вартості реконструкції та проаналізована економічна ефективність та її доцільність у сучасних умовах господарювання.
B статье рассмотрены предложения no реконструкции животноводческих комплексов по выращиванию молодняка крупного рогатого скота. Приведены расчеты стоимости реконструкции и проанализирована экономическая эффективность и целесообразность ее применения в современных условиях хозяйствования.
Suggestions about the cattle breeding complexes reconstruction were examined. Cost calculations were shown and economic efficiency and advisability of reconstruction applying in modern management conditions were analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49172
ISBN: 5-798-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_79_2009_34.pdf189.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.