Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49172
Назва: | Ефективності виробництва яловичини при реконструкції тваринницьких комплексів |
Інші назви: | Эффективность производства говядины при реконструкции животноводческих комплексов Efficiency of beef production applying cattle complex reconstruction |
Автори: | Глєбова, Ю. С. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Глібова Ю. С. Ефективності виробництва яловичини при реконструкції тваринницьких комплексів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуті пропозиції по реконструкції тваринницьких комплексів по вирощуванню молодняку великої рогатої худоби. Наведені розрахунки по вартості реконструкції та проаналізована економічна ефективність та її доцільність у сучасних умовах господарювання. B статье рассмотрены предложения no реконструкции животноводческих комплексов по выращиванию молодняка крупного рогатого скота. Приведены расчеты стоимости реконструкции и проанализирована экономическая эффективность и целесообразность ее применения в современных условиях хозяйствования. Suggestions about the cattle breeding complexes reconstruction were examined. Cost calculations were shown and economic efficiency and advisability of reconstruction applying in modern management conditions were analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49172 |
ISBN: | 5-798-0176Х |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_79_2009_34.pdf | 189.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.