Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49162
Назва: Динаміка живої маси перепелів залежно від вмісту вітаміну Е в кормах
Інші назви: Динамика живой массы перепелов в зависимости от содержаний витамина Е в кормах
Dynamics of living weight of quails depending on maintenances of vitamin E in forages
Автори: Єсьман, Д. В.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Єсьман Д. В. Динаміка живої маси перепелів залежно від вмісту вітаміну Е в кормах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79
Короткий огляд (реферат): Використання вітаміну Е в годівлі перепелів сприяє кращому перетравленню і засвоєнню компонентів корму, а також підвищенню продуктивності птиці. Збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону позитивно впливає на живу масу та яєчну продуктивність перепелів, а також на збереженість поголів'я.
Использование витамина Е в кормлении перепелов способствует лучшему перевариванию и усвоению компонентов корма, а также повышению производительности птицы. Увеличение содержания витамина Е в кормах рациона положительно влияет на живую массу и яичную производительность перепелов, а также сохранность поголовья.
The use of vitamin E in feeding of quails assists to better overcooking and mastering of components of forage, and also rise of productivity of bird. The increase of maintenances of vitamin E in the forages of ration positively influences on the weight and egg productivity of quails and also on well-kept total number of livestock.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49162
ISBN: 5-798-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_79_2009_24.pdf162.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.