Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49162
Title: | Динаміка живої маси перепелів залежно від вмісту вітаміну Е в кормах |
Other Titles: | Динамика живой массы перепелов в зависимости от содержаний витамина Е в кормах Dynamics of living weight of quails depending on maintenances of vitamin E in forages |
Authors: | Єсьман, Д. В. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Єсьман Д. В. Динаміка живої маси перепелів залежно від вмісту вітаміну Е в кормах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79 |
Abstract: | Використання вітаміну Е в годівлі перепелів сприяє кращому перетравленню і засвоєнню компонентів корму, а також підвищенню продуктивності птиці. Збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону позитивно впливає на живу масу та яєчну продуктивність перепелів, а також на збереженість поголів'я. Использование витамина Е в кормлении перепелов способствует лучшему перевариванию и усвоению компонентов корма, а также повышению производительности птицы. Увеличение содержания витамина Е в кормах рациона положительно влияет на живую массу и яичную производительность перепелов, а также сохранность поголовья. The use of vitamin E in feeding of quails assists to better overcooking and mastering of components of forage, and also rise of productivity of bird. The increase of maintenances of vitamin E in the forages of ration positively influences on the weight and egg productivity of quails and also on well-kept total number of livestock. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49162 |
ISBN: | 5-798-0176Х |
Appears in Collections: | Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_79_2009_24.pdf | 162.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.