Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49162
Title: Динаміка живої маси перепелів залежно від вмісту вітаміну Е в кормах
Other Titles: Динамика живой массы перепелов в зависимости от содержаний витамина Е в кормах
Dynamics of living weight of quails depending on maintenances of vitamin E in forages
Authors: Єсьман, Д. В.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Єсьман Д. В. Динаміка живої маси перепелів залежно від вмісту вітаміну Е в кормах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79
Abstract: Використання вітаміну Е в годівлі перепелів сприяє кращому перетравленню і засвоєнню компонентів корму, а також підвищенню продуктивності птиці. Збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону позитивно впливає на живу масу та яєчну продуктивність перепелів, а також на збереженість поголів'я.
Использование витамина Е в кормлении перепелов способствует лучшему перевариванию и усвоению компонентов корма, а также повышению производительности птицы. Увеличение содержания витамина Е в кормах рациона положительно влияет на живую массу и яичную производительность перепелов, а также сохранность поголовья.
The use of vitamin E in feeding of quails assists to better overcooking and mastering of components of forage, and also rise of productivity of bird. The increase of maintenances of vitamin E in the forages of ration positively influences on the weight and egg productivity of quails and also on well-kept total number of livestock.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49162
ISBN: 5-798-0176Х
Appears in Collections:Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_79_2009_24.pdf162.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.