Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49158
Title: | Відгодівля гусей для отримання великої жирної печінки і жиру |
Other Titles: | Откорм гусей для получения большой жирной печени и жира Fattening of geese for the receipt of large fat liver and fat |
Authors: | Горбаньов, А. П. Івко, І. І. Рябініна, О. В. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Горбаньов А. П., Івко І. І., Рябініна О. В. Відгодівля гусей для отримання великої жирної печінки і жиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79 |
Abstract: | В статті розглянуто технологію і обладнання для відгодівлі водоплавної птиці на велику жирну печінку. Детально викладений технологічний процес примусової відгодівлі водоплавної птиці. Приведені результати щодо відгодівлі водоплавної птиці на велику жирну печінку. В статье рассмотрена технология и оборудование для откорма водопла- вающей птицы на большую жирную печенку. Детально выложен технологический процесс принудительного откорма водоплавающей птицы. Приведены результаты относительно откорма водоплавающей птицы на большую жирную печенку. In the article technology and equipment for fattening of waterfowl is considered on a large fat liver. The technological process of the forced fattening of waterfowl is laid out in detail. Results are resulted in relation to fattening of waterfowl on a large fat liver. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49158 |
ISBN: | 5-798-0176Х |
Appears in Collections: | Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_79_2009_20.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.