Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49158
Назва: | Відгодівля гусей для отримання великої жирної печінки і жиру |
Інші назви: | Откорм гусей для получения большой жирной печени и жира Fattening of geese for the receipt of large fat liver and fat |
Автори: | Горбаньов, А. П. Івко, І. І. Рябініна, О. В. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Горбаньов А. П., Івко І. І., Рябініна О. В. Відгодівля гусей для отримання великої жирної печінки і жиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79 |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто технологію і обладнання для відгодівлі водоплавної птиці на велику жирну печінку. Детально викладений технологічний процес примусової відгодівлі водоплавної птиці. Приведені результати щодо відгодівлі водоплавної птиці на велику жирну печінку. В статье рассмотрена технология и оборудование для откорма водопла- вающей птицы на большую жирную печенку. Детально выложен технологический процесс принудительного откорма водоплавающей птицы. Приведены результаты относительно откорма водоплавающей птицы на большую жирную печенку. In the article technology and equipment for fattening of waterfowl is considered on a large fat liver. The technological process of the forced fattening of waterfowl is laid out in detail. Results are resulted in relation to fattening of waterfowl on a large fat liver. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49158 |
ISBN: | 5-798-0176Х |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_79_2009_20.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.