Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49158
Название: Відгодівля гусей для отримання великої жирної печінки і жиру
Другие названия: Откорм гусей для получения большой жирной печени и жира
Fattening of geese for the receipt of large fat liver and fat
Авторы: Горбаньов, А. П.
Івко, І. І.
Рябініна, О. В.
Дата публикации: 2009
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Горбаньов А. П., Івко І. І., Рябініна О. В. Відгодівля гусей для отримання великої жирної печінки і жиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто технологію і обладнання для відгодівлі водоплавної птиці на велику жирну печінку. Детально викладений технологічний процес примусової відгодівлі водоплавної птиці. Приведені результати щодо відгодівлі водоплавної птиці на велику жирну печінку.
В статье рассмотрена технология и оборудование для откорма водопла- вающей птицы на большую жирную печенку. Детально выложен технологический процесс принудительного откорма водоплавающей птицы. Приведены результаты относительно откорма водоплавающей птицы на большую жирную печенку.
In the article technology and equipment for fattening of waterfowl is considered on a large fat liver. The technological process of the forced fattening of waterfowl is laid out in detail. Results are resulted in relation to fattening of waterfowl on a large fat liver.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49158
ISBN: 5-798-0176Х
Располагается в коллекциях:Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_79_2009_20.pdf1.12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.