Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4908
Название: Психологія управління
Авторы: Нагаєв, Віктор Михайлович
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків
Библиографическое описание: Нагаєв В. М. Психологія управління : методичні вказівки до семінарських, практичних занять та самостійної роботи студентів (для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальностей 201 «Агрономія» (освітні програми «Агрохімія і ґрунтознавство», «Експертна оцінка ґрунтів»); 203 «Садівництво та виноградарство». Х., 2018. 44 с.
Краткий осмотр (реферат): Наведено дидактичний матеріал для аудиторного та самостійного вивчення дисципліни «Психологія управління» здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальностей 201 «Агрономія», 203 «Садівництво та виноградарство» денної та заочної форм навчання. Дидактичний матеріал представлено у розрізі змістових модулів за кредитно-модульною системою організації навчального процесу. Зміст методичних вказівок містить програму курсу, методичні рекомендації щодо засвоєння окремих тем, питання для повторення та обговорення, індивідуальні контрольні завдання для самоперевірки знань. З метою підвищення індивідуалізації самостійної роботи методичні доповнюються програмою виконання індивідуального навчально-дослідного завдання, за якою студенти можуть більш детально заглибитися у зміст дисципліни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4908
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_psychology of management_18.pdf993.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.