Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49007
Назва: Визначення інтенсивності молоковіддачі у кіз в залежності від форми вимені
Інші назви: Определение интенсивности молокоотдачи у коз в зависимости от формы вымени
Definition activity milk give back of the goats depending on form of udder
Автори: Карпалюк, О. В.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Капралюк О. В. Визначення інтенсивності молоковіддачі у кіз в залежності від форми вимені. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78
Короткий огляд (реферат): Викладено результати досліджень вимірювання молочної залози козематок зааненської породи, визначення форми вимені та оцінювання придатності кіз до машинного доїння в трьох господарствах Do-Ra Чеської республіки. Принц-Фельд Донецької області та Прогрес Одеської області. Наведено їх порівняння.
Изложены результати исследований измирения молочной железы коз зааненской породы, определение формы вымени и определение интенсивности молокоотдачи у коз в зависимости от формы вымени в трех хозяйствах Do-Ra Чешской республики. Принц-Фельд Донецькой области и Прогрес Одеской области. Приведено их сравнение.
Show data of the investigations measured of the lactiferous gland of goat zaanenska breed, definition of the forms of the lactiferous gland and definition activity milk give back of the goats depending on form of udder in three farms Do-Ra Czechia, Princ - Pheld Donetsk region and Progres Odessa region.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49007
Розташовується у зібраннях:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_78_2009_30.pdf230.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.