Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48996
Назва: Оперативне управління багатоасортиментним виробництвом харчової продукції
Інші назви: Оперативное управление многоассортиментным производством пищевой продукции
Operational management multi-assortment food production
Автори: Говорушко, С. С.
Ладанюк, А. П.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Говорушко С. С., Ладанюк А. П. Оперативне управління багатоасортиментним виробництвом харчової продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип 117: «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2011. С.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 117
Короткий огляд (реферат): У статті розроблено математичний апарат та алгоритмічне забезпечення системи управління багатоасортиментним виробництвом.
В статье разработан математический аппарат и алгоритмическое обеспечение системы управления многоассортиментным производством.
Mathematical model and algorithm management of multi production enterprises are offered in article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48996
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск 117: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_117_2011_34.pdf247.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.