Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48968
Title: Інноваційні ресторанні технології в готелі « Харків Палас»
Authors: Лаврінець, В. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Малюк, Л. П.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лаврінець В. І. Інноваційні ресторанні технології в готелі « Харків Палас» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Малюк Л. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 335.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48968
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_335-335.pdf162.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.