Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48966
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кононенко, Т. П. | - |
dc.contributor.author | Кіріченко, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T14:37:23Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T14:37:23Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кіріченко Д. В. Інноваційна концепція – електронне меню eMenu. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кононенко Т. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 334. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48966 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Інноваційна концепція – електронне меню eMenu | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_334-334.pdf | 131.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.