Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48906
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВялкіна, С. П.-
dc.contributor.advisorШарапова, О. М.-
dc.contributor.authorСитник, І. М.-
dc.contributor.authorСазоненко, Д. К.-
dc.date.accessioned2024-03-12T11:21:51Z-
dc.date.available2024-03-12T11:21:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСитник І. М., Сазоненко Д. К. Аспекти роботи в сучасному офісі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Вялкіна С. П., Шарапова О. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 313.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48906-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАспекти роботи в сучасному офісіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_313-313.pdf153.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.