Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48905
Title: Експериментальне визначення глибини занурення частинок кормових добавок в розріджений стан комбікормів
Other Titles: Экспериментальное определение глубины проникновения частиц кормовых добавок в разрезанное состояние комбикормов
Experimental depth-finding immersion of particles forage additions in the розріджений state of the mixed fodders
Authors: Бойко, І. Г.
Семенцов, В. І.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Бойко І. Г., Семенов В. І. Експериментальне визначення глибини занурення частинок кормових добавок в розріджений стан комбікормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78
Abstract: Приведені результати експериментальних досліджень по визначенню глибини занурення кормових добавок в розріджений потік комбікормів при їх збагаченні в відцентровому змішувачі та виконано порівняння результатів експериментальних даних з результатами теоретичних досліджень.
Приведены результаты экспериментальных исследований no определению глубины погружения кормовых добавок в разреженный поток комбикормов при их обогащении в центробежном смесителе и выполнено сравнение результатов экспериментальных данных с результатами теоретических исследований.
The results of experimental researches are resulted on a depth-finding immersion of forage additions in the stream of the mixed fodders at their enriching in a centrifugal mixer and comparing of results of experimental information is executed to the results of theoretical researches.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48905
Appears in Collections:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_78_2009_16.pdf222.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.