Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48868
Title: Удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах
Authors: Євлаш, В. В.
Отрошко, Н. О.
Вакшуль, З. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 411-412.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48868
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_411-412.pdf162.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.