Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48868
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorОтрошко, Н. О.-
dc.contributor.authorВакшуль, З. В.-
dc.date.accessioned2024-03-12T10:15:23Z-
dc.date.available2024-03-12T10:15:23Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 411-412.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48868-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_411-412.pdf162.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.