Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4879
Назва: Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями
Автори: Одарченко, Д. М.
Кудряшов, А. І.
Штих, С. В.
Сюсель, О. О.
Ключові слова: дикорослі ягоди;товарознавство;контроль якості
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Штих С. В., Сюсель О. О. Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 335-343.
Короткий огляд (реферат): Досліджено метод контролю якості плазми з дикорослих ягід за електрофізичними параметрами. Обґрунтовано доцільність застосування фізичних методів дослідження в товарознавстві.
The method of quality control of plasma from berries on electrophysical parameters. The expediency of the use of physical methods in merchandising.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4879
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_55.pdf425.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.