Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874
Назва: | Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста |
Автори: | Чорна, Н. В. Ботштейн, Б. Б. Хаустова, Т. М. |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби;пісочне тісто;кальцієвмісні добавки;шкаралупа яєць курячих |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 306-311. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто перспективи та встановлено можливість використання
як кальцієвмісної добавки продуктів переробки шкарлупи яєць курячих як
джерела кальцію в технології борошняних кондитерських виробів із пісочного
тіста. The article considers the prospects of the use powder shell eggs as a source of calcium in the technology of dough products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_50.pdf | 246.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.