Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729
Title: Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку
Authors: Рудич, О. О.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Рудич О. О. Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Abstract: Досліджено проблеми та визначено поняття конкурентоспроможності продукції. Встановлено і обгрунтовано ключові чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса та м'ясних продуктів на ринку в сучасних умовах.
Research problems and defined the concept of competitive products. Established and proved the key factors of competitiveness of meat and meat products on the market under current conditions.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_39.pdf111.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.