Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48729
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРудич, О. О.-
dc.date.accessioned2024-03-07T16:29:13Z-
dc.date.available2024-03-07T16:29:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationРудич О. О. Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729-
dc.description.abstractДосліджено проблеми та визначено поняття конкурентоспроможності продукції. Встановлено і обгрунтовано ключові чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса та м'ясних продуктів на ринку в сучасних умовах.uk_UA
dc.description.abstractResearch problems and defined the concept of competitive products. Established and proved the key factors of competitiveness of meat and meat products on the market under current conditions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97-
dc.titleЧинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_39.pdf111.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.