Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48729
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудич, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-07T16:29:13Z | - |
dc.date.available | 2024-03-07T16:29:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Рудич О. О. Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729 | - |
dc.description.abstract | Досліджено проблеми та визначено поняття конкурентоспроможності продукції. Встановлено і обгрунтовано ключові чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса та м'ясних продуктів на ринку в сучасних умовах. | uk_UA |
dc.description.abstract | Research problems and defined the concept of competitive products. Established and proved the key factors of competitiveness of meat and meat products on the market under current conditions. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 | - |
dc.title | Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 97: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_39.pdf | 111.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.