Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729
Title: | Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку |
Authors: | Рудич, О. О. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Рудич О. О. Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Abstract: | Досліджено проблеми та визначено поняття конкурентоспроможності продукції. Встановлено і обгрунтовано ключові чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса та м'ясних продуктів на ринку в сучасних умовах. Research problems and defined the concept of competitive products. Established and proved the key factors of competitiveness of meat and meat products on the market under current conditions. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729 |
Appears in Collections: | Випуск 97: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_39.pdf | 111.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.