Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4867
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриш, А. В. | - |
dc.contributor.author | Лявинець, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Арсеньєва, Л. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T13:05:25Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T13:05:25Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Гавриш А. В., Лявинець Г. М., Арсеньєва Л. Ю. Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 266-271. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4867 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто актуальність виробництва соусів емульсійного типу за використання стабілізуючих систем рослинного походження. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок пряно-ароматичних культур зелені петрушки, кропу, базиліку. Застосування даної сировини забезпечує термодинамічну стійкість та антиоксидантну дію емульсії, дозволяє сформувати певні органолептичні властивості. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals the relevance of emulsion-type dressings by using stabilizing systems of plant origin. Functional component of the proposed prescription powder spice and aromatic plants of parsley, dill, basil. The use of this material provides thermodynamic stability and antioxidant emulsion to form certain organoleptic properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | соуси емульсійного типу | uk_UA |
dc.subject | порошок пряно-ароматичних культур | uk_UA |
dc.subject | емульсії | uk_UA |
dc.subject | харчові цінності | uk_UA |
dc.title | Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_43.pdf | 235.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.