Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48531
Title: Сучасні тенденції розробки функціональних продуктів
Authors: Юрченко, С. Л.
Сороколат, Н. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Сучасні тенденції розробки функціональних продуктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 240-242.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48531
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_240-242.pdf165.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.