Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.date.accessioned2024-03-04T07:43:59Z-
dc.date.available2024-03-04T07:43:59Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О. Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 233-234.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48527-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсновні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_233-234.pdf161.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.