Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48498
Title: Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини
Other Titles: Анализ способов увеличения сроков хранения мясного сырья
Analysis of extend shelf life of raw meat
Authors: Постнов, Г. М.
Золотухіна, І. В.
Червоний, В. М.
Нечипоренко, Д. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Постнов Г. М., Золотухіна І. В., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А. Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 287-293.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: У статті проаналізовано способи подовження строку зберігання м'ясної сировини, грунтуючись на факторі знезаражені. Запропоновано спосіб подовження термінів зберігання з використанням ультразвукової обробки м'ясної сировини.
В статье проанализированы способы продления срока хранения мясного сырья, основываясь на факторе обеззараживания. Предложен способ удлинения сроков хранения с использованием ультразвуковой обработки мясного сырья.
The paper analyzes how the extension of shelf life of raw meat, based on the factor of disinfection. A method for extending the shelf life by using ultrasonic treatment of raw meat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48498
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_41.pdf252.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.