Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48498
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЗолотухіна, І. В.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorНечипоренко, Д. А.-
dc.date.accessioned2024-03-02T13:20:52Z-
dc.date.available2024-03-02T13:20:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Золотухіна І. В., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А. Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 287-293.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48498-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано способи подовження строку зберігання м'ясної сировини, грунтуючись на факторі знезаражені. Запропоновано спосіб подовження термінів зберігання з використанням ультразвукової обробки м'ясної сировини.uk_UA
dc.description.abstractВ статье проанализированы способы продления срока хранения мясного сырья, основываясь на факторе обеззараживания. Предложен способ удлинения сроков хранения с использованием ультразвуковой обработки мясного сырья.uk_UA
dc.description.abstractThe paper analyzes how the extension of shelf life of raw meat, based on the factor of disinfection. A method for extending the shelf life by using ultrasonic treatment of raw meat.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleАналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeАнализ способов увеличения сроков хранения мясного сырьяuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of extend shelf life of raw meatuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_41.pdf252.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.