Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48495
Название: | Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягід |
Другие названия: | Активность собственных ферментов клюквы при различных способах предварительной обработки ягод The activity of cranberry own ferments under various berries pre-opera-ting ways |
Авторы: | Юрчішина, Л. М. Холодний, Л. П. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Юрчішина Л. М., Холодний Л. П. Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягід. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 270-274. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведена характеристика власних ферментів ягід журавлини. Досліджено вплив власної ферментної системи ягід на вихід та якість соку В статье приведена характеристика собственных ферментов ягод клюквы. Исследовано влияние собственной ферментной системы ягод клюквы на выход и качество сока The article deals with the characteristics of the own ferments of cranberries. There was examined the influence of own ferment system of cranberries upon quantity and quality of juice. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48495 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_38.pdf | 349.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.