Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48494
Название: Кінетика сушіння коріння цикорію у НВЧ-полі
Другие названия: Кинетика сушки корня цикория в СВЧ-поле
Kinetics of drying of the chicory root in microwave field
Авторы: Поперечний, А. М.
Жданов, І. В.
Османова, Ю. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Поперечний А. М., Жданов І. В., Османова Ю. В. Кінетика сушіння коріння цикорію у НВЧ-полі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 263-269.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Краткий осмотр (реферат): Наведені експериментальні дані з сушіння коріння цикорію у НВЧ-полі, їх математична обробка та аналіз.
В статье приведены экспериментальные данные по сушке корня цикория в СВЧ-поле, их математическая обработка и анализ.
In article are brought experimental data of drying of the chicory root in microwave field, mathematical processing and analyzing of them.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48494
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_37.pdf307.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.