Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48490
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorДавидова, О. Ю.-
dc.contributor.authorБалацька, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2024-03-02T10:56:27Z-
dc.date.available2024-03-02T10:56:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Давидова О. Ю., Балацька Н. Ю. Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 226-232.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48490-
dc.description.abstractДосліджений вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність флавоноїдів ягід малини і бузини та дозволяє використовувати їх під час технології солодких соусів з метою отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин з високими органолептичними показникамиuk_UA
dc.description.abstractИсследовано влияние ароматических растительных добавок на сохранность фенольных соединений в ягодных системах. Применение ароматического сырья оказывает значительное положительное влияние на стабильность флавоноидов ягод малины и бузины и позволяет использовать их в технологии сладких соусов с целью получения продукта с повышенным содержанием биологически активных веществ с высокими органолептическими показателями.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of aromatic herbal supplements on the safety of phenolic compounds in berries systems. The use of aromatic raw materials has a significant positive impact on the stability of flavonoids raspberry and elderberry, and allows them to use technology in a sweet sauce with a view to obtaining a product with a high content of biologically active substances with a high organolepticIndicators.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleДослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягідuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния ароматических добавок на фенольные соединения ягодuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the effect on flavors phenolic compounds berriesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_33.pdf474.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.