Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48484
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.date.accessioned2024-03-02T08:14:03Z-
dc.date.available2024-03-02T08:14:03Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевий Ф. В. Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 179-186.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48484-
dc.description.abstractТермогравіметричним методом досліджено вплив концентрації агару на втрати маси та швидкість перетворень, що відбуваються в закусочній пасті за постійної швидкості її нагрівання за неізотермічних умов. Встановлено вплив агару на діапазони дегідратації, які відбуваються під час теплової обробки пасти закусочної та залежать від різних форм зв'язку вологи.uk_UA
dc.description.abstractТермогравиметрическим методом исследовано влияние концентрации агара на потери массы и скорость преобразований, которые происходят в закусочной пасте при постоянной скорости ее нагревания в неизотермических условиях. Установлено влияние агара на диапазоны дегидратации, которые происходят во время тепловой обработки пасты закусочной и зависят от различных форм связи влаги.uk_UA
dc.description.abstractThermogravimetric method investigated the effect of agar concentration on the rate of mass loss and changes that take place in a diner pasta at a constant rate of heating in nonisothermal conditions. The effect of agar on the ranges of dehydration, that occur during thermal processing pasta diner and depend on various forms of moisture.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleДослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметріїuk_UA
dc.title.alternativeИсследование агара на процесс дегидратации пасты закусочной с помощью дифференциальной термогравиметрииuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the effect agar on dehydration paste snack with differential TGuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_27.pdf292.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.