Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48479
Назва: | Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов |
Інші назви: | Обгрунтування раціональних физико-механических властивостей пастоподібних концентратів Rational basis of physical and mechanical properties of concentrates spread |
Автори: | Маяк, В. И. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. Смилык, М. М. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Маяк В. И., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Смилык М. М. Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 150-155. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Короткий огляд (реферат): | B результате проведенных исследований, определено рациональное значение процентного содержания сухих веществ пастообразных концентратов напитков (ПКН), необходимое при разработке ресурсосберегающего способа производства и составлении рецептур. В результаті проведених досліджень, визначено раціональне значення відсоткового змісту сухих речовин пастоподібних концентратів напоїв, необхідне при розробці ресурсозберігаючого способу виробництва і складанні рецептур. In this research, a rational value of the percentage of dry matter paste concentratesbeverages, necessary for the development of resource- efficient method of production and preparation of recipes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48479 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_22.pdf | 348.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.