Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. И.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorСмилык, М. М.-
dc.date.accessioned2024-03-01T14:00:39Z-
dc.date.available2024-03-01T14:00:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМаяк В. И., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Смилык М. М. Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 150-155.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48479-
dc.description.abstractB результате проведенных исследований, определено рациональное значение процентного содержания сухих веществ пастообразных концентратов напитков (ПКН), необходимое при разработке ресурсосберегающего способа производства и составлении рецептур.uk_UA
dc.description.abstractВ результаті проведених досліджень, визначено раціональне значення відсоткового змісту сухих речовин пастоподібних концентратів напоїв, необхідне при розробці ресурсозберігаючого способу виробництва і складанні рецептур.uk_UA
dc.description.abstractIn this research, a rational value of the percentage of dry matter paste concentratesbeverages, necessary for the development of resource- efficient method of production and preparation of recipes.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleОбоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратовuk_UA
dc.title.alternativeОбгрунтування раціональних физико-механических властивостей пастоподібних концентратівuk_UA
dc.title.alternativeRational basis of physical and mechanical properties of concentrates spreaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_22.pdf348.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.