Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48479
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маяк, В. И. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Б. В. | - |
dc.contributor.author | Смилык, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-01T14:00:39Z | - |
dc.date.available | 2024-03-01T14:00:39Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Маяк В. И., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Смилык М. М. Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 150-155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48479 | - |
dc.description.abstract | B результате проведенных исследований, определено рациональное значение процентного содержания сухих веществ пастообразных концентратов напитков (ПКН), необходимое при разработке ресурсосберегающего способа производства и составлении рецептур. | uk_UA |
dc.description.abstract | В результаті проведених досліджень, визначено раціональне значення відсоткового змісту сухих речовин пастоподібних концентратів напоїв, необхідне при розробці ресурсозберігаючого способу виробництва і складанні рецептур. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this research, a rational value of the percentage of dry matter paste concentratesbeverages, necessary for the development of resource- efficient method of production and preparation of recipes. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 | - |
dc.title | Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов | uk_UA |
dc.title.alternative | Обгрунтування раціональних физико-механических властивостей пастоподібних концентратів | uk_UA |
dc.title.alternative | Rational basis of physical and mechanical properties of concentrates spread | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_22.pdf | 348.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.