Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48473
Назва: Математичне моделювання процесу взаємодії шнека з зерном в агрегаті "мокрого" подрібнення
Інші назви: Математическое моделирование процесса взаимодействия шнека с зерном в агрегате "мокрого" измельчения
Mathematical design of process of co-operation of with grain in an aggregate "wet" grinding down
Автори: Мерінець, Н. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мерінець Н. А. Математичне моделювання процесу взаємодії шнека з зерном в агрегаті "мокрого" подрібнення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 96-108.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): В результаті математичного моделювання процесу взаємодії шнека з зерном в агрегаті «мокрого» подрібнення визначені залежності витрат потужності від конструктивних параметрів подрібнювача на технологічний процес.
В результате математического моделирования процесса взаимодействия шнека с зерном в агрегате «мокрого» измельчения определены зависимости расходов мощности от конструктивных параметров измельчителя на технологический процесс.
As a result of mathematical design of process of co-operation of шнека with grain in the aggregate of the «wet» grinding down dependences of charges of power are certain on the structural parameters of grinding down on a technological process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48473
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_16.pdf398.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.