Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48470
Назва: Теоретичні і практичні аспекти розробки енергозберігаючої конструкції подрібнювача зернових кормів
Інші назви: Теоретичні і практичні аспекти розробки енергозберігаючої конструкції подрібнювача зернових кормів
Theoretical and practical aspects of development of construction of grinding down
Автори: Нанка, О. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Нанка О. В. Теоретичні і практичні аспекти розробки енергозберігаючої конструкції подрібнювача зернових кормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 89-95.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): В результаті аналітичних досліджень складових енергетичних витрат на процес подрібнення зернових кормів запропонована гіпотеза створення нової конструкції подрібнювача, реалізація якої дозволить значно знизити енергоємність і металоємність процесу подрібнення за рахунок усунення непродуктивних енергетичних витрат і застосування способу різання на подрібнення.
В результате аналитических исследований составных энергетических расходов на процесс измельчения зерновых кормов предложена гипотеза создания новой конструкции измельчителя, реализация которой позволит значительно снизить энергоемкость и металлоемкость процесса измельчения за счет устранения непродуктивных энергетических расходов и применения способа резания на измельчение.
AS a result of analytical researches of component power charges on the process of grinding down of corn forages the hypothesis of creation of new construction of grinding down, realization of which will allow considerably to reduce power-hungryness and металлоемкость of process of grinding down due to the removal of unproductive power charges and application of cutting method on grinding down, is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48470
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_15.pdf394.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.