Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48470
Title: Теоретичні і практичні аспекти розробки енергозберігаючої конструкції подрібнювача зернових кормів
Other Titles: Теоретичні і практичні аспекти розробки енергозберігаючої конструкції подрібнювача зернових кормів
Theoretical and practical aspects of development of construction of grinding down
Authors: Нанка, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Нанка О. В. Теоретичні і практичні аспекти розробки енергозберігаючої конструкції подрібнювача зернових кормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 89-95.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: В результаті аналітичних досліджень складових енергетичних витрат на процес подрібнення зернових кормів запропонована гіпотеза створення нової конструкції подрібнювача, реалізація якої дозволить значно знизити енергоємність і металоємність процесу подрібнення за рахунок усунення непродуктивних енергетичних витрат і застосування способу різання на подрібнення.
В результате аналитических исследований составных энергетических расходов на процесс измельчения зерновых кормов предложена гипотеза создания новой конструкции измельчителя, реализация которой позволит значительно снизить энергоемкость и металлоемкость процесса измельчения за счет устранения непродуктивных энергетических расходов и применения способа резания на измельчение.
AS a result of analytical researches of component power charges on the process of grinding down of corn forages the hypothesis of creation of new construction of grinding down, realization of which will allow considerably to reduce power-hungryness and металлоемкость of process of grinding down due to the removal of unproductive power charges and application of cutting method on grinding down, is offered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48470
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_15.pdf394.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.