Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48469
Название: Фактори формування попиту на вітчизняному ринку продукції свинарства
Авторы: Квятко, Т. М.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Квятко Т. М. Фактори формування попиту на вітчизняному ринку продукції свинарства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена вивченню механізму дії та визначенню ступеня впливу факторів формування обсягу попиту на внутрішньому ринку продукції свинарства. Запропоновано та обґрунтовано методичний підхід до моделювання процесу формування обсягів попиту в даному сегменті ринку агропродольчої продукції.
The results of researches of demand forming factors influence and measurement on the internal pork market are considered in the article. The methodic of demand formation process modeling on internal pork market is proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48469
Располагается в коллекциях:Випуск105: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_105_2010_30.pdf194.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.