Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКвятко, Т. М.-
dc.date.accessioned2024-03-01T11:46:38Z-
dc.date.available2024-03-01T11:46:38Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКвятко Т. М. Фактори формування попиту на вітчизняному ринку продукції свинарства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48469-
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню механізму дії та визначенню ступеня впливу факторів формування обсягу попиту на внутрішньому ринку продукції свинарства. Запропоновано та обґрунтовано методичний підхід до моделювання процесу формування обсягів попиту в даному сегменті ринку агропродольчої продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researches of demand forming factors influence and measurement on the internal pork market are considered in the article. The methodic of demand formation process modeling on internal pork market is proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105-
dc.titleФактори формування попиту на вітчизняному ринку продукції свинарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск105: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_105_2010_30.pdf194.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.